Качка з яблуками
enjoy
15.02.2015

Складові:
- качка
- яблука 2 шт.
- майонез
- кетчуп
- сіль
- перець
- мед

Приготування
Для початку необхідно приготувати соус. Змішуємо майонез і кетчуп, додаємо сіль, перець або які-небудь спеції (за смаком).

Яблука порізати невеликими шматками. Качку нафарширувати яблуками, обмазати маринадом і помістити в холодильник на кілька годин. Чим більше вона промаринується, тим ніжніше і м'якше вийде м'ясо.

Тепер ставимо качку в духову камеру, попередньо прогріту до 200 градусів. Готується страва близько 40-50 хвилин. За 10 хвилин до повної готовності покрийте качку невеликою кількістю меду за допомогою щіточки. Це допоможе зробити скоринку качки рум'яною і хрусткою.

close
Додати свій рецепт