Юшка з хека з вареним яйцем
enjoy
04.11.2014

Складові:
- хек - 500г 
- картопля - 6-8 шт. 
- морква - 1 шт. 
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт. 
- вершкове масло - 2 ст.л. 
- яйце (зварене круто) - 2 шт. 
- перець, сіль - за смаком 
- лавровий лист і зелень - за смаком

Приготування
Зварити рибний бульйон, процідити, додати нарізаний дрібними кубиками картоплю і варити 10 хв. Після чого покласти обсмажені на олії цибулю, моркву, посолити, поперчити і варити до готовності на слабкому вогні не перемішуючи, щоб картопля зберіг свою форму. 

При подачі на стіл покласти рибу, дрібно нарізане круте яйце і посипати зелень.

close
Додати свій рецепт