Юшка з фрикадельками з риби
Складові:
юшка:
- риба дрібна - 150г
- цибуля ріпчаста - 10г
- корінь петрушки - 5г
- корінь селери - 5г
- морква - 5г
- сіль
фрикадельки:
- риба - 80г
- хліб пшеничний - 25г
- вершки - 30г
- яйце - 1/2 шт.
- масло вершкове - 3г
- перець чорний мелений - за смаком
- сіль
Приготування
М'якоть судака, сига, щуки, окуня, миня або іншої риби пропустити 2-3 рази через м'ясорубку, додати яйця, розтоплене вершкове перець чорний горошком, лавровий лист, масло, сіль, мелений перець, вершки, товчені сухарі або черствий, замочений у воді і віджатий хліб. Всю масу ретельно перемішати, обробити з неї кульки і відварити їх в бульйоні.
При подачі в тарілку покласти фрикадельки і залити юшкою.