Юшка з фрикадельками з риби
enjoy
04.11.2014

Складові:
юшка: 
- риба дрібна - 150г 
- цибуля ріпчаста - 10г 
- корінь петрушки - 5г 
- корінь селери - 5г 
- морква - 5г 
- сіль 

фрикадельки: 
- риба - 80г 
- хліб пшеничний - 25г 
- вершки - 30г 
- яйце - 1/2 шт. 
- масло вершкове - 3г 
- перець чорний мелений - за смаком 
- сіль

Приготування
М'якоть судака, сига, щуки, окуня, миня або іншої риби пропустити 2-3 рази через м'ясорубку, додати яйця, розтоплене вершкове перець чорний горошком, лавровий лист, масло, сіль, мелений перець, вершки, товчені сухарі або черствий, замочений у воді і віджатий хліб. Всю масу ретельно перемішати, обробити з неї кульки і відварити їх в бульйоні. 

При подачі в тарілку покласти фрикадельки і залити юшкою.

close
Додати свій рецепт