Юшка солодка
enjoy
04.11.2014

Складові:
- риба - 1 кг 
- вода - 1.5-2 л 
- цибуля ріпчаста - 2 шт. 
- морква - 2 шт. 
- корінь петрушки - 1-2 шт. 
- пастернак - 50г 
- вершкове масло - 1-2 ст. л. 
- лавровий лист - 2 шт. 
- запашний перець - 5-6 горошин 
- зелень кропу - 1 пучок

Приготування
Варити, як рядову юшку з річкової риби, але моркви брати вдвічі більше і нарізати її дрібними кубиками. Слід також збільшити кількість пастернаку, а в якості додаткових прянощів відварити в бульйоні в марлевому мішечку протягом 5-7 хвилин насіння анісу або фенхеля (по 1 г на порцію).

close
Додати свій рецепт