Юшка рибальська з крупою
enjoy
04.11.2014

Складові:
- рибна дрібниця - 1 кг 
- вода - 1.5-2 л 
- цибуля ріпчаста - 2 шт. 
- морква - 1 шт. 
- корінь петрушки - 1-2 шт. 
- пшоно - 1/3 склянки 
- масло рослинне - 1-2 ст. л. 
- лавровий лист - 2 шт. 
- чорний запашний перець - 5-6 горошин 
- зелень кропу - 1 пучок

Приготування
Рибну дрібницю потрошать, промивають, опускають в холодну воду, варять протягом 1-2 годин, а потім проціджують через сито. Овочі нарізають скибочками і пасерують на рослинній олії. У киплячий рибний бульйон засипають перебране і промите пшоно, проварюють його 10-15 хвилин, потім закладають пасеровані овочі та доварюють юшку до готовності крупи та овочів. При подачі юшку посипають дрібно нарізаною зеленню кропу.

close
Додати свій рецепт