Ягідний джем
enjoy
09.02.2015

Складові:
на 1.5 л:
- 400г замороженої малини
- 300г замороженої ожини
- 300г замороженої чорниці
- 500 мл води
- 125 мл свіжого лимонного соку
- 880г цукру

Приготування
З'єднати всі ягоди з водою і соком у великій каструлі. Довести до кипіння. Знизити вогонь і варити, не накриваючи кришкою, протягом 20 хв. Додати цукор, помішувати на вогні, не доводячи до кипіння, поки цукор не розчиниться. Потім довести до кипіння, не накриваючи кришкою, і готувати протягом 15 хв, помішуючи. Перелити джем у підготовлені гарячі стерилізовані банки, запечатати поки гарячий.

close
Додати свій рецепт