Гарбузові кекси з горіхами
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 300г очищеного гарбуза
- 3 яйця
- 1,5 склянки борошна
- 150г вершкового масла
- 1 склянка цукру
- 1 лимон
- 2 ч. ложки розпушувача
- сіль за смаком
- 0,5 склянки подрібнених волоських горіхів
- шоколад для глазурі

Приготування
Гарбуз натріть на середній тертці і злийте з нього сік. Зніміть цедру з лимона і вичавіть сік.
Розітріть масло з цукром, додайте яйця, лимонний сік, цедру, гарбуз і перемішайте.
З'єднайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, і перемішайте з рідкими інгредієнтами.
Замісити тісто. Воно має вийти не дуже густим. Наповніть тістом силіконові формочки для кексів приблизно на 2-3 см.

Відправте гарбузові кекси в розігріту до 180°С духовку. Випікайте кекси протягом 30-35 хвилин.
Готові гарбузові кекси покрийте розтопленим шоколадом.
Зверху прикрасьте подрібненими горішками.

close
Додати свій рецепт