Фруктово-ягідний суп
enjoy
17.09.2014

Складові:
- груша - 1 шт. 
- цукровий пісок - 1 ст. л. 
- олія - 1 ст. л. 
- базилік - для прикраси 
- рис - 50 г 
- яблуко - 2-3 шт. 
- агрус - 1 чашка 
- апельсин - 0,5 шт. 
- кориця - до смаку

Приготування
Рис відварити до готовності, злити зайву рідину, але не промивати. Викласти рис за допомогою ложки на змащену рослинним маслом пергаментний папір (або змащене деко). Поставити в розігріту духовку і запекти. 

З груші і яблук зрізати шкірку і трохи загасити під закритою кришкою до розм'якшення (можна запекти в духовці). Далі подрібнити за допомогою блендера. Шипшина і апельсин пропустити через м'ясорубку і процідити (я використовувала свіжо-протертий агрус з апельсином). 

З'єднати всі фрукти і ягоди разом, поставити на вогонь. Додати цукровий пісок, корицю і довести до кипіння. Влити розведений з водою крохмаль і знову довести до кипіння. 

Налити супчик в тарілку, зверху викласти чіпси, прикрасити часточкою мандарина (апельсина) і гілочкою базиліка. Бажано охолодити перед вживанням, поставивши на 10-15 хвилин у холодильник.

close
Додати свій рецепт