Пісний міністроне

Складові:
- 1 болгарський перець
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 1 кабачок
- 1 банка томатів у власному соку
- 1 банка консервованої квасолі
- 65 г дрібних макаронів
- оливкова олія
- лаврове листя
- сіль
- перець
- цукор
- цедра 1 апельсина

Приготування
Розігріти у 2-літровій каструлі 2 ст.л. олії, додати дрібно нарізану цибулю і моркву, перець - обсмажувати овочі біля 5 хвилин. Додати кабачок і томати. Як тільки прогріється залити окропом. Посолити і всипати трошки цукру, поперчити, покласти лавровий листок і варити 5 хвилин.
Додати в суп апельсинову цедру, макарончики і промиту квасолю з банки. Варити ще біля 10 хвилин.



Джерело: Розігріти у 2-літровій каструлі 2 ст.л. олії, додати дрібно нарізану цибулю і моркву, перець - обсмажувати овочі біля 5
close
Додати свій рецепт