Фарширований короп
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 1 короп (вагою 1.5-2 кг)
- 2 цибулини
- 1 морква
- 1 яйце
- 1 ст.л вершкового масла
- 2 ст.л оливкової олії
- 2 часточки часнику
- 250г хліба (батон або будь-яка булочка)
- 100 мл молока
- зелень петрушки, сіль, чорний перець

Приготування
Очищаємо коропа від луски, видаляємо жабри, робимо надріз по всій довжині біля хребта і видаляємо спинний плавник. Вирізаємо усю м’якоть з хребта, залишаємо лише декілька міліметрів м'яса на шкірі риби. Рибу промиваємо, натираємо сіллю та перцем і залишаємо на 10 хвилин. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо коропа, замочений в молоці хліб та цибулю. В отриманий фарш додаємо одне яйце, вершкове масло, подрібнену моркву та часник.

Фарш дуже добре перемішуємо, відбиваємо його декілька хвилин і починаємо наповнювати ним шкіру коропа. Деко змащуємо оливковою олією, кладемо порізану на кільця цибулю (вона виконуватиме роль подушки, щоб короп не пригорів. Ставимо деко у добре розігріту до 200 С духовку на 40 хвилин.

close
Додати свій рецепт