Фаршировані курячі лапки
enjoy
26.02.2015

Складові:
- 6 курячих лапок
- 300-400г фаршу з курятини і свинини порівно
- часник
- шматочок хліба
- 1 яйце
- олія
- морква
- цибуля
- сіль, перець
- 2-3 ст.л. томатного соусу
- 1 ч.л. тим'яну

Приготування
Лапки помити, зробити в них кишенькку (відокремити шкірку, але не до кінця). 
Курячу грудинку, свинину, 2 зубчики часника, намочений в молоці шматочок хліба перекрутити через м'ясорубку, дати одне яйце, сіль, перець і начинити курячі лапки. Обсмажити їх на олії з двох боків. Окремо обсмажити натерту моркву і порізану цибулю. Викласти в каструлю шар моркви з цибулею - шар курки. Залити водою, шоб покрила лапки, посолити, дати чорного перцю горошком, тим'яну і поставити тушкуватися на невеличкий вогонь. В кінці додати 2 ст. л. томатного соусу і 3-4 лаврових листка. Потушити ше 10 хв. і зняти з вогню.

close
Додати свій рецепт