Домашній кетчуп пікантний
enjoy
02.10.2014

Складові:
- 2 кг помідорів
- 3 болгарських перці
- зелень про смаку
- запашний перець
- лавровий лист
- парасольки кропу
- рослинне масло
- часник
- цукор
- сіль

Приготування
Ретельно промийте помідори, опустіть їх на 1-2 хвилини в окріп, а потім швидко охолодіть. Зніміть з них шкірку і проверніть через м'ясорубку з трьома болгарськими перцями і зеленню, поставте на вогонь нехай уварюється. В каструлю додайте третину склянки цукру і 1 столову ложку солі, а також запашний перець, парасольки кропу і лавровий лист, який потрібно прибрати після 5 хвилин кипіння. Додайте півсклянки олії і уварюйте на дуже повільному вогні до загусання. За 15 хвилин до закінчення варіння додайте часник зубчиками - приблизно, одну велику головку. У самому кінці витягнете всі інгредієнти що не розварилися, розлийте кетчуп по стерильним банкам і закатати.

close
Додати свій рецепт