Домашні цукерки Малютка

Складові:
- 200 г вершкового масла
- 1 скл цукру /250 мл/
- 1 п ванільного цукру 
- по 5 ст л какао та води
- 200 г дитячої каші /Малютка, Малиш, яку вдома знайдете/
- кокосова стружка
- горішки (фундук, грецькі, лісові)

Приготування
Кладемо у каструлю масло, цукор, какао та воду, варимо до утворення густої суміші. 
Після охолодження шоколадної маси додаємо "МалюткУ" (дитячу суміш).
Далі з цієї суміші формуєте кульки або конуси. 
Цукерки обвалюємо у вафельно-горіховій крошці або кокосовій стружці.
Якщо вдомає є горішки чи сухофрукти, то можна їх покласти всередину кожної цукерочки.
Можна додати і ароматизатор або коняк чи ром - усе залежить від того, кого пригощатимете чи малечу чи дорослих. Байдужих до цих цукерок не залишиться.

close
Додати свій рецепт