Деруни з грибами
enjoy
21.03.2015

Складові:
- 0,5 кг картоплі
- 100г свіжих печериць
- 1 велика цибулина
- 1 яйце
- 3 ст.л. муки
- сіль, перець до смаку
- олія для смаження

Приготування
Картоплю потерти на терці зі середніми отворами. Посолити і залишити на 10 хв. щоб відійшла зайва рідина. Рідину злити.

Печериці почистити і порізати дрібною соломкою.

Печериці виложити до картоплі, додати яйце, муку, потерту цибулину і добре вимішати.

Готову суміш викладати ложкою у гарячу олію і смажити, як класичні деруни.

Зробити соус: 1 плавлений сирок (хорошої якості) потерти на терці з великими отвороми, додати 4 ст. лож. майонезу і 2 зубчики часнику. Цим соусом перекладати деруни.

close
Додати свій рецепт