Cуп с креветками
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 200г креветок
- 2 морквини
- 150г консервованого горошка
- 4 шт. картоплі
- 1,5 л. води
- 150г брюссельської капусти
- 1 ст.л. цукру
- сіль
- 3 ст.л. порізаної петрушки

Приготування
Моркву і картоплю миємо, чистимо й нарізуємо кубиками. Воду ставимо на вогонь. Коли вона починає закипати, додаємо цукор.
У підсолоджений окріп вкидаємо проціджений консервований горошок, брюссельську капусту, порізані морквину й картоплю. Одразу солимо і варимо 10-15 хвилин, час від часу помішуючи.
Креветки промиваємо і очищуємо. Вкидаємо їх у бульйон і варимо 10 хвилин.
Вже готовий бульйон переливаємо в супницю і притрушуємо порізаною петрушкою.

close
Додати свій рецепт