Цукерок «Баунті»
enjoy
30.09.2014

Складові:
- 2 плитки молочного шоколаду 
- 3 склянки кокосової стружки (бажано не солодкої стружки) 
- 1 стакан згущеного молока з цукром

Приготування
Добре змішати згущене молоко з кокосовою стружкою. 

Потім підготувати поверхню яка поміститися в морозильник з пергаментним папером або харчовою плівкою.
Використовуючи долоню надайте форму прямокутника одному шматочку і викладіть на підготовлену поверхню, повторити з рештою начинки. 

А потім все це поставити в морозилку на 20 хвилин, таким чином буде зручніше занурювати в шоколад. 

Поки начинка твердіє в морозильнику розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. 

Потім занурювати начинку за допомогою вилок або ложок і викладати назад на деко, щоб шоколад охолонув.

close
Додати свій рецепт