Цукерок «Баунті»
Складові:
- 2 плитки молочного шоколаду
- 3 склянки кокосової стружки (бажано не солодкої стружки)
- 1 стакан згущеного молока з цукром
Приготування
Добре змішати згущене молоко з кокосовою стружкою.
Потім підготувати поверхню яка поміститися в морозильник з пергаментним папером або харчовою плівкою.
Використовуючи долоню надайте форму прямокутника одному шматочку і викладіть на підготовлену поверхню, повторити з рештою начинки.
А потім все це поставити в морозилку на 20 хвилин, таким чином буде зручніше занурювати в шоколад.
Поки начинка твердіє в морозильнику розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
Потім занурювати начинку за допомогою вилок або ложок і викладати назад на деко, щоб шоколад охолонув.