Цукерки Рафаелло
enjoy
08.11.2014

Складові:
- кокосова стружка – 250 г (200г-для начинки, а 50г-для посипки)
- вершкове масло – 50 г
- згущене молоко – 1 банка (400 г)
- мигдалеві горіхи – 80 г

Приготування
Масло змішуємо з згущеним молоком, ставимо на водяну баню та перемішуємо до повного розчинення масла. Можна також масло розтопити в мікрохвильовій печі, поставивши його туди на 30 секунд.
Додаємо в цю суміш 200 г кокосової стружки, ретельно перемішуємо. Накриваємо посуд з сумішшю харчовою плівкою і ставимо на ніч в холодильник.
Миндаль замочуємо у воді протягом 1 години, потім знімаємо з нього шкірку.
Із застиглої в холодильнику маси формуємо кульки, всередину яких засовуємо по одному мигдальному горішку. Обкатуємо цукерки в кокосовій стружці.
Готові цукерки потрібно зберігати в холодильнику.



Джерело: Кокосова стружка 250г (200г для начинки, а 50г для посипки), вершкове масло 50г, згущене молоко 1 банка (400г)
close
Додати свій рецепт