Цукерки "Пташине молоко"
enjoy
08.11.2014

Складові:
- желатин - 1,5 ст.л.
- білок - 4-х яєць
- цукор - 1,5 склянки
- шоколад - 50 г
- вершкове масло - 50 г

Приготування
Желатин замочити в ложці холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину для набухання. Яєчні білки збити з цукром до збільшення об'єму маси в 2 рази. Потім розтопити желатин, теплим влити його в білки і все це добре збити. Піднос вистелити фольгою. На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло, залити цією сумішшю дно підноса і винести на холод. Коли маса застигне, вилити на неї попередньо приготовані білки з цукром і ще на кілька хвилин винести на холод. Наприкінці залити шоколадом верх, дати застигнути і розрізати на невеликі шматочки.

close
Додати свій рецепт