Цукерки "Мигдально-шоколадні"
enjoy
08.11.2014

Складові:
- 200 гр.молотого мигдалю / очищеного /
- 100 гр.цукру
- 2 білка
- 50 гр.черного тертого шоколаду
- 2 ст.л мигдалевого лікера.рому або коньяку
- порошок какао темний і гарної якості

Приготування
Помістити в каструльку з товстим дном мигдаль, цукор і білки та добре розтерти.
Поставити на повільний вогонь і постійно помішувати і перевертати суміш до повного розчинення цукру. Суміш повинна вийти ніби однією грудкою.
Зняти каструлю з вогню і додавши коньяк і шоколад добре перемішати.
Дати охолонути і сформувати круглі невеликі кульки.
Обваляти підсохші кульки в какао.
Можна "запанірувати" цукерки тертим шоколадом, кокосовою стружкою, молотими вафельками, корицею, горішками. Можна не класти всередину шоколад і обваляти цукерки в меленій кольоровій карамелі, яку можна зробити, перемоловши в блендері кольорові карамельні цукерки.

close
Додати свій рецепт