Цукерки "Мед з молоком"
enjoy
08.11.2014

Складові:
- вершкове масло – 30 г
- молоко - 200 мл
- цукрова пудра (можна замінити на цукор) - 200 г
- мед - 2 столові ложки
- рослинна олія

Приготування
Влийте в каструлю молоко, додайте вершкове масло, цукрову пудру, мед і поставте суміш на вогонь. Прогрівайте на помірному вогні приблизно 20 хвилин, постійно помішуючи. Маса повинна бути густою і набрати карамельний колір. Замість цукрової пудри підійде і звичайний цукор, але з пудрою суміш швидше загусне.

Потім дістаньте формочки для льоду, змастіть їх рослинною олією і викладіть в них готову масу. Залишилося тільки остудити і насолодитися домашньої смакотою!

close
Додати свій рецепт