Цукерки «Баунті»
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 2 плитки молочного шоколаду
- 3 склянки кокосової стружки (бажано не солодкої стружки)
- 1 стакан згущене молоко з цукром

Приготування
Змішати добренько згущене молоко з кокосовою стружкою. Потім підготувати поверхню яка поміститися в морозильник з пергаментним папером або харчовою плівкою. Використовуючи долоню надайте форму прямокутника одному шматочку і викладіть на підготовлену поверхню , повторити з рештою начинкою.

А потім все це поставити в морозилку на 20 хвилин , таким чином буде зручніше занурювати в шоколад. Поки начинка твердне в морозильнику розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Потім занурювати начинку за допомогою вилок або ложок і викладати назад на деко , щоб шоколад охолонув.

close
Додати свій рецепт