Цукерки "Апельсиново-шоколадні"
enjoy
08.11.2014

Складові:
- шоколад зі смаком апельсина в галетах 250гр. (Можна брати звичайний білий шоколад)
- сушені абрикоси 200гр.
- мигдальні пелюстки 60гр.
- очищені волоські горіхи 1 велика жменю (подрібнити)
- білий шоколад 50гр.

Приготування
На водяній бані розчинити апельсиновий шоколад. Якщо у вас шоколад одним великим шматком його варто подрібнити ножем або просто поламати руками на дрібні шматочки. Ставимо миску з шоколадом на каструлю з киплячою водою, дно миски не повинно торкатися води, як тільки шоколад почав плавитися вимикаємо вогонь і енергійно помішуємо до повного розчинення шоколадних галет.
Знімаємо миску з вогня.
Промиті і обсушені абрикоси довільно нарізаємо.
Змішуємо мигдальні пелюстки, абрикоси та волоські горіхи з шоколадом. Даємо трохи охолонути масі і за допомогою двох чайних ложок формуючи цукерки. Викладаємо їх на деко, вистелений пекарської папером. Повинно вийти близько 26шт.
Білий шоколад кладемо в пакет, поміщаємо пакет в миску з гарячою водою і розплавляємо, зрізаємо малесенький куточок і наносимо на застиглі цукерки візерунки, за своїм бажанням. Даємо повністю застигнути.
Перекладаємо цукерки в красиву коробочку, все, наш подарунок готовий!

close
Додати свій рецепт