Торт Самоцвіти в снігу
Аліна
Аліна
29.12.2017

Яйця для бісквітного тіста 3 шт
Цукор для бісквітного тіста 70 г
Борошно для бісквітного тіста 100 г
Сметана для желе 500 г
Желатин для желе 25 г
Кип'ячена вода для желе 120 шт
Цукор для желе 200 г
Ківі для желе 2 шт

Яйця розділити на жовтки і білки. Борошно просіяти. Збити білки в густу піну, додати жовтки, цукор і борошно. Добре збити.
Форму для випічки змастити маслом і вилити в форму тісто. Випікати 10-12 хвилин при температурі 200 градусів С.
Готову основу вийняти і остудити. Після того як бісквіт приготований, вийняти бісквіт споласнуть форму, знову змастити невеликою кількістю вершкового масла і вставляємо назад коржик.
Желатин замочити теплій кип'яченій воді і закип'ятити, не доводячи до кипіння.
Роз'ємну форму вимити і знову змастити маслом. У сметану додати цукор. Збити до повного розчинення цукру. Додати желатин до сметани.
Фрукти і ягоди вимити і нарізати невеликими шматочками.
В сметанним масу додати фрукти і перемішати.
Вимити форму, знову змастити її невеликою кількістю вершкового масла і вставити бісквіт назад. Залити у форму і прибрати в холодильник на 2-3 години.
Форму прибрати і подавати торт до столу.

close
Додати свій рецепт