Торт «Шоколадник»
Мелісса
Мелісса
19.12.2017

Вершкове масло 100 г
Банка згущеного молока 1 шт
Яйця 2 шт
Борошно 8 ст. л.
Сода 1/2 ч. Л.
Оцет 1/2 ч. Л.
Какао 2 ст. л.
Сметана 20% -ної жир. 500 г
Цукор 100 г
Плитка шоколаду 1 шт

Масло розім'яти лопаткою, додати яйця і збити міксером. Додати згущене молоко. Додати просіяне борошно. Продовжувати збивати. Додайте соду погашену оцтом. Розділити на дві порції. Першу вилити в форму змащену маслом.
У другу порцію додати какао і перемішати. Вилити в форму змащену маслом. Випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів C в розігрітій духовці. Коржі остудити. Сметану змішати з цукром, дати постояти 15 хвилин.
Викласти один корж на блюдо полити сметаною. Укласти зверху другий. Залити кремом. Дати просочитися 2-3 години. Прибрати надлишки крему. Посипати тертим шоколадом.

close
Додати свій рецепт