Сирник Ірен з ананасом
Сирник галицький ананасовий Ірени

З поданих складників 1,5 скл. борошна, 0,5 скл. цукру, 1 жовток, 125г маргарину, 1 ст.л. какао, 1 ч.л. порошку до печива, замісити тісто (все відразу покласти в миску і швидко перемнути), поставити на 1 год., в холодильник. Перемолоти 1 кг сиру. Маргарин 250г  розтерти з 1,5 скл. цукром і жовтками 4шт., поступово додати сир і 2 пачки пудинга вершкового або ванільного, цедру одного лимона. Окремо збити чотири білка і поступово, акуратно додати до сиркової маси. Тісто поділити на 2 частини. На змащену форму потерти на терці 1 частину тіста, викласти сир, зверху 1 банка ананасів, які потрібно викласти на сиркову масу і затерти рештою тіста. Пекти 1 годину при 180 градусів.

close
Додати свій рецепт