Сирник з росою

Складові:
тісто:
- 2 жовтки
- 1 яйце 
- 100 г цукру
- 100 г маргарини 
- 1 ст. л. смальцю 
- 300 г борошна
- 1 ст. л. порошку до печива

сир:
- 2 кг домашнього доброго сиру
- 6 яєць
- 2 скл. цукру 
- 2 скл. холодного кипяченого молока 
- 2 пачки ванільного пудингу
- 2 ст. л. олії

Приготування
Тісто: 2 жовтки та 1 ціле яйце збити з цукром. Маргарин, смалець перетерти з борошном додати порошок до печива.
Замісити тісто з нього у тортівниці зробити корито.

Сир: сир перемолоти 4 жовтки, 2 яйця збити з 1 склянкою цукру додати 2 склянки холодного кип'яченого молока і 2 пачки ванільного пудинга, 2 ст. л. олії - добре все збити міксером додати сир гарно вимішати викласти в корито і пекти при 180*С 40 хв.
Окремо збити білки з 1 склянкою цукру та викласти на гарячий сир і допікати ще 20 хвилин.



Джерело: Тісто: 2 жовтки та 1 ціле яйце збити з цукром. Маргарин, смалець перетерти з борошном додати порошок до печива. Замісити
close
Додати свій рецепт