Часниковий суп
enjoy
21.03.2015

Складові:
- 300г сухого білого або сірого хліба
- 1 головка часнику
- 2 столові ложки оливкової олії
- 3 чайні ложки пім’єнтону (порошок солодкого червоного перцю)
- 2 столові ложки томатної пасти
- сіль

Приготування
Порізати скибками і висушити хліб, може бути не дуже свіжий. Розтерти часник, сіль і оливкову олію в ступці, викласти в киплячу воду. Додати пім’єнтон (можна замінити 0,5 чайної ложки паприки), томатну пасту. Варити 2-3 хвилини і зняти з вогню. Перед подаванням на стіл додати сушеного хліба. Дуже добре смакує з іспанською ковбаскою чорісо, але цілком можна замінити українською домашньою ковбасою.

close
Додати свій рецепт