Бранденбурзький сирний салат
enjoy
21.09.2014

Складові:
- 200 г пармезану
- 1 середнє кисло-солодке яблуко
- 1 середня груша
- 2 ст. л. майонезу
- 2 ст. ложки фруктового йогурту (грушевого або яблучного)
- 0,5 ст. л. гірчиці
- 1 ст. л. лимонного соку
- трошки солі і цукру до смаку
- 2 ст. л. подрібненого мигдалю

Приготування
Сир порізати тоненькими брусочками.
Помиті і почищені яблуко і грушу теж порізати тоненькими брусочками.
Приготувати заправку: майонез (в мене домашній), йогурт (в мене домашній без наповнювача), гірчицю, лимонний сік ретельно збити, додати до смаку сіль і цукор.
Перемішати сир з фруктами, залити заправкою і ще раз акуратно перемішати.
Дати настоятися в холодильнику 20 - 30 хв.
Перед подачею зверху притрусити подрібненим мигдалем. Я притрусила мигдалевими пластівцями і волоськими горіхами.

close
Додати свій рецепт