Борщ з кропивою
enjoy
12.03.2015

Складові:
- 1 середня морквина
- 1 середня цибулина
- 3 картоплини
- 150-200 грам капусти
- пучок кропиви (100грам)
- невеличкий буряк
- олія для смаження
- сметана
- сіль та перець до смаку

Приготування
Тремо моркву і буряк. Шинкуємо цибульку. Смажимо їх на сковорідці. Коли цибулька «позолотиться», знімаємо з плити. Ставимо на вогонь каструлю із дрібно порізаними картоплею та капустою. Одразу додаємо заправку зі сковорідки. Варимо до готовності картоплі та додаємо добре промиту і дрібно порізану кропиву. Солимо та перчимо і подаємо на стіл із ложкою сметани. До речі, цей борщ з кропивою можна їсти і холодним, і гарячим.

close
Додати свій рецепт