Борщ з чорносливом
enjoy
26.02.2015

Складові:
- вода 3 літри
- крупний буряк 1 шт.
- пекінська капуста 100г
- картопля 4 шт.
- морква 1 шт.
- цибуля-ріпка 1 шт.
- чорнослив 100г
- томатна паста 1 чайна ложка
- лимон 
- часник 1 зубчик
- сіль за смаком
- сушений базилік за смаком
- зелень за смаком
- лавровий лист 1 листочок

Приготування
Натерти буряк на крупній тертці. Покласти на сковороду, додати сік лимона, 3 столові ложки води і томатну пасту. Гасити все це протягом 15 хвилин.

У цей час нашаткувати капусту, картоплю порізати кубиками, натерти моркву і подрібнити цибулю.

У каструлю налити води і закип'ятити. Опустити туди капусту, картоплю, моркву та цибулю. Додати лавровий лист і сіль. Все це варити 15 хвилин.

Помивши, порізати чорнослив. У киплячі овочі покласти чорнослив, тушкований буряк і базилік. Варити ще 15 хвилин.

Борщ готовий. Додати в нього подрібнений часник і зелень. Дати борщу настоятися протягом 10 хвилин.

close
Додати свій рецепт