Бограч
enjoy
10.02.2015

Складові:
- на З кг м'яса рінзих видів, порізаного на шматки
- ребра, м'якоть, шия і обов'язково ноги-копита
- 150г копчного сала
- 200г цибулі
- З00г моркви
- 200г петрушки, кольрабу діаметром 10 см
- 1 кг картоплі
- 2 столові ложки червоного меленого перцю
- 1-2 шт. чорного меленого перцю
- пучок зелені петрушки
- 1 стручок гіркого перцю
- 1-2 лаврового листа

Приготування
Кладемо  казан на вогонь. Коли казан нагрівся, кидаємо порізане на кубики (0,З см) копчене сало, прожарюємо, поки не стане рожевим. Після цього вибираємо його дерев'яною ложкою і викладаємо на окрему тарілку. За цей час нарізаємо цибулю надрібно, додаємо жиру або олії в казан і кидаємо цибулю на дно бограча. Смажимо до рожевого кольору, доливаємо трішечки води. Дамо охолонути цибулі і зразу додаємо червоний мелений перець, мішаємо і кидаємо сюди ж порізане на кубики (Зсм) м'ясо, і порізані копита. Добре перемішуємо, через пару хвилин доливаємо води, але не багато, м'ясо не вариться, а тушкується. Додаємо солі, чорного перцю, 1-2 лаврового листа, поступово стільки води, щоб ця маса могла зваритися. Води має бути небагато, пам'ятайте це не суп, а гуляш.

close
Додати свій рецепт