Біб з фрикадельками
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 0,5 л бобу (свіжого)
- 300г нежирної свинини
- сіль та перець
- 1 ст.л. кетчупу або 1 помідор
- 2 ст.л. сметани
- 1 ст.л. олії

Приготування
Біб відварити в підсоленій воді до готовності (20-25 хв). М"ясо змолоти, додати спеції та сформувати маленькі кульки. Фрикадельки викласти на пательню і обсмажити на олії 3-4 хв , перемішуючи. Залити 200 мл підсоленої води з 1 ст. л кетчупу ( або змеленим 1 помідором). Тушити 15-20 хв під кришкою на маленькому вогні. За цей час рідина випарується (якщо залишилась, то злийте). Додати сметану та всипати зварений біб. Протушити 3-4 хв.

close
Додати свій рецепт