Складові:
1-ше тісто:
- 6 яєць
- 1 пачка маргарину
- 2 склянки цукру
- 3 столові ложки сметани
- 3 столові ложки какао
- 1 пачка порошку для випічки
- 1.5 склянки муки
- 100 грам арахісу
- 150 грам кокосової стружки (білої)
2-ге тісто:
- 100 грам маргарину
- 300 грам муки
- 2 столові ложки сметани
- 2 яйця
- 1 столова ложка оцту
- 200 грам вишень у власному соку
- 1 склянка цукру
крем:
- 400 грам масла
- 1 банка сирого згущеного молока
- пачка ванільного цукру
Приготування
Для першого коржа замішуємо жовтки, сметану, какао, порошок для випічки, муку, 1 склянку цукру і кокосову стружку, одержуємо рідке тісто. Ділимо на дві частини. Виливаємо у форму, посипаємо арахісом і печемо два коржі. Білки збиваємо з 1 склянкою цукру, піну викладаємо на коржі й підсушуємо.
Для другого тіста змішуємо маргарин, муку, сметану, жовтки, оцет. Ділимо на два. Розкачуємо. На один корж кладемо вишні, зверху – збиті з цукром білки. Колимо верхній корж виделкою і печемо.
Перемащуємо коржі кремом.