Банановий торт без випічки "Трюфельдінья"
enjoy
05.11.2014

Складові:
- 1 уп. цукрового печива 
- 100 г вершкового масла 
- банан 
- 500 мл домашньої сметани 
- 1 неповна склянка цукру 
- 2 уп желатину (по 15 г) 
- 1 неповна склянка води (для розтоплення желатину) 
- жменю очищених грецьких горіхів

Приготування
Печиво трьом (кришимо / мнем) в крихту, в якій не страшні невеликі шматочки. 

Вершкове масло кімнатної температури змішуємо з крихтою печива. 
У тарілку викладаємо харчову плівку і ліпимо з тіста (масло з крихтою) форму тарілки (майбутня форма торта). 

Зверху викладаємо шматочки бананів (можна викласти банани двома шарами, але нам більше подобаються банани одним шаром). 

Сметану збиваємо з цукром міксером і змішуємо з желатином, який попередньо замочуємо і розтоплюємо в воді. 

Сметанний крем з желатином виливаємо в тарілку, щоб покрити банани і краю олійною крихти. 

Тарілку з тортом накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник до повного застигання. 

Горіхи дрібно трьом в крихту. 

Торт перевертаємо на плоску тарілку і знімаємо харчову плівку. Обсипаємо торт невеликою кількістю горіхової крихти. 
банановий торт без випічки 
Але подавати торт в такому вигляді не варто. Краще розрізати торт на шматочки і кожен з них обмокать в горіховій крихті. Висновок: подаємо гостям або домашнім порційно на тарілочці. 
банановий торт без випічки 
До тортику прекрасно підійде ароматна кава.

close
Додати свій рецепт