Банановий крюшон №2
enjoy
08.01.2015
Фруктово-солодкий крюшон для прийомів.

- 1 кг бананів
- сік від 1 лимона
- 75 г цукру
- 40 мл світлого рому
- 20 мл лікеру мараскино або вишневого лікеру
- 3 пляшки білого вина
- 2 пляшки шампанського

Банани очистіть, наріжте тонкими кружальцями, збризніть лимонним соком і покладіть в глечик для крюшону. Додайте цукор, ром і лікер і все обережно перемішайте. Налийте 1 пляшку вина і основу для крюшону під кришкою приблизно на 2 години поставте в прохолодне місце. Потім налийте вино, що залишилося, перемішайте і долийте шампанським. Приблизно на 10 порцій.
close
Додати свій рецепт