Банановий чізкейк з сиром
Вікторія
Вікторія
06.01.2018

Печиво 300 г
Сир 300 г
Цукор 120 г
Сметана 100 г
Вода (для желатину) 100 г
Вершкове масло 80 г
Желатин 20 г
Банан 3-4 шт

Печиво подрібнити руками.
Пропустити печиво через м'ясорубку.
Додати м'яке вершкове масло.
Добре ви місити масло з печивом, для отримання вологою крихти.
Роз'ємну форму застелити пергаментом.
Викласти крихту з печива і добре утрамбувати. Прибрати в холодильник на 1 годину.
Желатин викласти в миску і залити холодною водою на 30 хвилин.
У велику миску викласти сир і сметану.
Банани очистити.
Додати нарізані банани і цукор.
Пробити блендером до однорідності.
Набряклий желатин перекласти в каструлю і підігріти.
Додати в молочну масу желатин і добре перемішати.
Залити суміш у форму на шар з печива. Прибрати в холодильник на 1 годину.
Викласти чізкейк з форми і прикрасити скибочками банана. Розрізати на шматочки.
Наш банановий чізкейк з сиром готовий.

close
Додати свій рецепт