Баклажани солоні
enjoy
05.10.2014

Складові:
- кілька маленьких баклажанів
- 1 невелика головка часнику
- 1 парасолька кропу
- 3-4 листочка чорної смородини
- трохи зелені
- кілька горошин чорного перцю

Приготування
Баклажани наколіть виделкою і відваріть протягом 10 хвилин у підсоленій воді. Покладіть під прес, щоб зійшла вода. Розріжте їх з боку плодоніжки і покладіть усередину нарізані часник з кропом. На дно банки покладіть листя смородини, парасолька кропу, кілька горошин чорного перцю, 2 зубчики часнику. Зверху щільно укладіть баклажани. Залийте їх розсолом, приготовленим заздалегідь з розрахунку 2 ст. ложки солі на 1 л води. Закрийте поліетиленовою кришкою і зберігайте в прохолодному місці.

close
Додати свій рецепт