Аджика
enjoy
07.02.2015

Складові:
- 3 кг червоного перцю
- 2 головки часнику
- 2 гострі червоні перці
- 3 столові ложки солі
- 250 грамів оцту
- 250 грамів цукру
- 250 грамів томатної пасти
- 350 грамів олії

Приготування
Болгарський перець, гіркий перець і часник почистіть, перекрутіть на м’ясорубці, додайте сіль, оцет, цукор і томатну пасту і кип’ятіть на невеликому вогні протягом 40 хвилин. Додайте олію, проваріть ще 20 хвилин і викладіть у чисті 0,5 літрові банки. Накрийте кришками і стерилізуйте у киплячій воді протягом 40 хвилин. Простерилізовані банки вийміть і закрийте кришками.

close
Додати свій рецепт